SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skillingaryds Gymnastikförening
Träning för dig med kronisk sjukdom

Att träna har många positiva hälsoeffekter, förutom att det är kul och ger energi visar en rad studier entydigt på nyttan av fysisk träning i samband med kronisk sjukdom.

 

Tillsammans med Region Jönköpings län erbjuder Skillingaryds Gymnastikförening träning för dig som har en kronisk sjukdom och som vill komma igång med träning.
En kronisk sjukdom är en långvarig sjukdom, ofta livslång. Till kronisk sjukdom räknar vi bl. a. cancersjukdom, hjärtproblem, neurologi och reumatism.


Om träningen
Du får möjlighet att träna med en instruktör hos Skillingaryds Gymnastikförening.
Träningen är uppbyggd i olika stationer och genomförs i sluten grupp. Du tränar uthållig styrka, stabilitet, rörlighet, koordination och balans för hela kroppen. Var och en deltar utifrån sin egen förmåga. Ledaren finns där för att stötta och peppa dig i din träning.
För att kunna delta behöver du kunna ta dig till anläggningen själv, klara av att byta om själv och ta dig upp och ner från golvet hjälpligt.


Frågor: Kontakta Jerry Karlsson Personlig tränare (PT), jerry.karlsson@vaggeryd.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Gruppträning
Barn och Ungdom
Löpargruppen