SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skillingaryds Gymnastikförening
Bli medlem i Skillingaryds GF
BLI MEDLEM
Vilja är Styrka!

Välkommen till vår hemsida.


Skillingaryds Gymnastikförenings verksamhetsidé är att ge barn, ungdomar och vuxna möjlighet till olika former av gymnastik och gott kamratskap. 


Vi vill inspirera till rörelse hela livet! Detta gör vi genom att erbjuda olika barn- och ungdomsgrupper samt varierande motionspass för ungdomar och vuxna i alla åldrar.


Skillingaryds Gymnastikförening önskar vara en del av din träning och välkomnar alla till vår verksamhet!

Digitala gympapass v.10-11
2021-03-08 08:22
 
Rådande läge
2021-02-18 11:29
Hej SGF medlem,

Trots regeringens lättade restriktioner av träning även för gymnasieungdomar, ser vi ingen förbättring av rådande läge i regionen och känner därför att det fortsatt är svårt att bedriva en säker verksamhet i hallen. Därför kommer vi inte att starta upp träningen i hallen vecka 8. 

Vi fortsätter att följa utvecklingen och så snart vi ser att smittspridningen minskar och situationen förändras i rätt riktning kommer vi att lyfta frågan igen.

Vi ser över möjligheten för alternativ träning men just nu kan vi bara erbjuda den digitala träning ni får info om via mejl. Förslag på annat och hjälp är mer än välkommet och bara att höra av sig!

Fortsätt följa vår blandade kompott av utmaningar på Facebook och Instagram! 
Så snart vi ser någon bättring eller har annan info hör vi av oss igen!

Håll i
Håll ut
Håll avstånd!
…och var rädda om er!

Mvh
Styrelsen
Skillingaryds GF
Årsmöte med SGF
2021-02-17 08:33
 
Digitala gympapass v7-9!
2021-02-15 07:40
 
Information om terminsstart vt -21
2021-01-25 21:22

Hej SGF medlem,

Som ni kanske har förstått kommer vi inte att dra igång gymnastiken riktigt än, trots regeringens lättande av restriktioner kring träning för barn födda 2005 eller senare.

Styrelsen har resonerat tillsammans med våra ledare och kommit fram till att vi fortfarande känner att det är svårt att bedriva en säker verksamhet under rådande läge i vår region.

Det är lättare att bedriva t.ex. en bollsport där man som tränare inte måste hålla samma närhet till sina spelare, som vi måste vid passning av våra gymnaster. Vår idrott kräver dessutom mycket redskap som alla gymnaster sätter sina händer på och omöjligt för oss att hålla desinficerade mellan gymnaster/träningar.

Vi förstår att alla gympabarn är sugna på att börja träna nu – det är vi också! Men vi väljer att sätta säkerheten först och har tagit beslutet att avvakta regeringens riktlinjer den 7 februari och se hur pandemiläget ser ut då, för att kanske kunna starta upp vecka 8.

Vi kommer att meddela innan vi drar igång och hoppas att ni har överseende med vår situation och förstår vårt beslut.

Följ undertiden våra utmaningar på Facebook och Instagram, samt delta i de digitala pass som körs varje vecka!

Mvh
Styrelsen
Skillingaryds GF


BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
 
Gruppträning
Barn och Ungdom
Löpargruppen