Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skillingaryds Gymnastikförening
Bli medlem i Skillingaryds GF
BLI MEDLEM
Vilja är Styrka!

Välkommen till vår hemsida.


Skillingaryds Gymnastikförenings verksamhetsidé är att ge barn, ungdomar och vuxna möjlighet till olika former av gymnastik och gott kamratskap. 


Vi vill inspirera till rörelse hela livet! Detta gör vi genom att erbjuda olika barn- och ungdomsgrupper samt varierande motionspass för ungdomar och vuxna i alla åldrar.


Skillingaryds Gymnastikförening önskar vara en del av din träning och välkomnar alla till vår verksamhet!

Coronavirus COVID-19
2020-03-22 20:57
Kära motionärer och gymnaster,

Idag har styrelsen för Skillingaryds Gymnastikförening valt att fortsätta att pausa all verksamhet inomhus, fram till och med påsk. Beslutet innebär att alla motionsgruppträningspass inomhus, GympaKidz Action, Parkour, barn-, redskaps- och truppgymnastik ställs in t.o.m. 13 april. Därefter tas nytt beslut utefter rådande läge.

Styrelsen har tagit beslutet med hänsyn och respekt för varje enskild medlems hälsa och eventuella oro men framförallt grundar sig beslutet i att föreningen har ett samhällsansvar att inte bidra till ytterligare smittspridning. Det finns en riskbedömningsmall framtagen av folkhälsomyndigheten som hjälpt oss i vårt beslut, och de risker vi ser är att vår verksamhet bedrivs inomhus i ganska stora grupper. Deltagare har närkontakt med varandra och använder samma redskap, men framförallt ser vi att våra ledare har mycket nära kontakt med varje gymnast vid passning mm. Vi vill att våra medlemmar och ledare ska kunna känna sig trygga vid varje träning och att varje ledare ska slippa ta eget beslut om träning eller ej. Ledare kan ha nära anhörig i riskgrupp samt ha samhällsviktiga jobb, vilket känns viktigt för oss att respektera.

Vi har full förståelse för att beslutet kan innebära besvikelse för personer som vill fortsätta träna. Skillingaryds GF står för glädje och gemenskap och vi vill naturligtvis gärna fortsätta att finnas där för er träning. Därför öppnar vi upp Löpargruppen för alla SGF medlemmar att delta i. Vi kommer även att försöka erbjuda olika utomhuspass under perioden vi har pausat inomhusverksamheten. Håll utkik på våra sociala medier för pass som kommer att erbjudas allteftersom, samt tips för din egen hemma- träning.

Vi kommer fortsätta följa utvecklingen noggrant och ber om er förståelse då vi alla kommer behöva tid att anpassa oss efter nya förutsättningar.
Skillingaryds GF är en ideell förening som finns för att skapa rörelseglädje för så många som möjligt och vi hoppas att våra medlemmar stöttar oss i den här tuffa tiden, så att vi kan fortsätta erbjuda varierad träning även när vardagen återgår till det mer normala.
Vi hoppas på er förståelse och ber er höra av er till någon av oss i styrelsen vid frågor.

Hälsningar
Styrelsen Skillingaryds Gymnastikförening

Coronavirus CONVID-19
2020-03-14 19:10

Med anledning av det som händer i vår omvärld och smittspridningen av Coronaviruset har styrelsen tagit följande beslut:

 

Situationen vi står inför är exceptionell och för att minska risken för smittspridning har föreningen beslutat att göra vad vi kan genom att göra uppehåll i all vår inomhusverksamhet med start i morgon, söndag 15/3. Beslutet gäller t.o.m. 22/3 då vi ser över situationen igen och tar nytt beslut över rådande läge. 

 

Håll utkik på våra sociala medier för mer information inför nästkommande veckor. 

 

Naturligtvis är det fortfarande bra att röra på sig och vi uppmanar er alla att gå ut och röra på er istället!

 

Under kommande vecka (v.12) kör Löpargruppenträning som vanligt, utomhus med löpteknik och löprunda. Passa på att vara med, då vi erbjuder alla medlemmar att delta på denna vecka. Träningen hålls endast ute och naturligtvis håller vi avstånd och självklart kommer man inte om man har någon form av förkylningssymptom! Tisdag kl. 18:30.

  

Vi hoppas på er förståelse och ber er höra av er till någon av oss i styrelsen vid frågor.

 

Hälsningar

Styrelsen Skillingaryds Gymnastikförening

BLI MEDLEM
 
Gruppträning
Barn och Ungdom
Löpargruppen