Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skillingaryds Gymnastikförening
Bli medlem i Skillingaryds GF
BLI MEDLEM
Vilja är Styrka!

Välkommen till vår hemsida.


Skillingaryds Gymnastikförenings verksamhetsidé är att ge barn, ungdomar och vuxna möjlighet till olika former av gymnastik och gott kamratskap. 


Vi vill inspirera till rörelse hela livet! Detta gör vi genom att erbjuda olika barn- och ungdomsgrupper samt varierande motionspass för ungdomar och vuxna i alla åldrar.


Skillingaryds Gymnastikförening önskar vara en del av din träning och välkomnar alla till vår verksamhet!

Bli medlem för vårterminen
2021-01-17 19:27
Nu finns det möjlighet för dig som inte var medlem hos oss under hösten, att köpa terminskort för GRUPPTRÄNING våren 2021! 

Du får tillgång till våra digitala pass, delta gratis på utomhuspass hela våren och, OM det går längre fram, delta på alla pass i hallen. 

Alla avgifter är reducerade till halva priset:
Vuxen: 300kr
Pensionär: 200kr
Ungdom: 75kr (t.o.m 21 år)

Klicka och betala via knappen ”Bli medlem” här på hemsidan. 
Obs! En administrativ avgift tillkommer.


Kom ihåg! Du som var medlem i höstas behöver inte betala in ny terminsavgift, ditt medlemskap är förlängt och gäller även denna termin.

Vägra sitta still!
Vårterminen 2021
2021-01-10 21:22

Med anledning av Pandemin kommer vårterminen 2021 inte att startas upp som vanligt (v3). Än ser vi ingen möjlighet och vet inte när vi kan starta vår ordinarie träning inomhus. 


Under tiden kommer vi att försöka erbjuda pass både digitalt och utomhus. Håll dig uppdaterad via skillingarydsgymnastik på Facebook och Instagram.


Glöm inte att röra på dig!

Resten av terminen inställd
2020-11-23 14:13
På grund av den situation vi fortfarande befinner oss i blir det inga fler träningar inomhus denna termin. Vi anser fortfarande att vår verksamhet är för riskabel för smittspridning även för barn födda efter 2005, då vi inte kan hålla distans i hallen samtidigt som vi tränar säkert. Varav all träning uteblir.

Vi avvaktar vad som blir nästa steg i pandemin och vilka råd och riktlinjer svenska myndigheter ger oss inför julen, innan föreningen tar beslut om eventuell julgympa utomhus.

Vi hoppas att vi snart kan återgå till vår härliga gemenskap och träning igen!

Håll ut, håll avstånd och var rädda om er!

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Skillingaryds Gymnastikförening
All verksamhet inställd pga nya restriktioner för Covid-19!
2020-11-03 20:11

Med anledning av dagens nya regionala allmänna råd från Folkhälsomyndigheten rekommenderar Gymnastikförbundet oss föreningar att ställa in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 24 november. Detta gäller all verksamhet både inomhus och utomhus med omedelbar verkan och kan komma att förlängas eller förkortas beroende på läget i länet.


Rekommendationen säger att träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan genomföras, men att man då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas. Eftersom vi som förening anser att det är svårt att bedriva en säker och rolig verksamhet utan fysisk kontakt mellan ledare och barn har Skillingaryds GF valt att ställa in även denna verksamhet!


Med vänlig hälsning

Skillingaryds Gymnastikförenings styrelse

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
 
Gruppträning
Barn och Ungdom
Löpargruppen