SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skillingaryds Gymnastikförening
Bli medlem i Skillingaryds GF
BLI MEDLEM
Vilja är Styrka!

Välkommen till vår hemsida.


Skillingaryds Gymnastikförenings verksamhetsidé är att ge barn, ungdomar och vuxna möjlighet till olika former av gymnastik och gott kamratskap. 


Vi vill inspirera till rörelse hela livet! Detta gör vi genom att erbjuda olika barn- och ungdomsgrupper samt varierande motionspass för ungdomar och vuxna i alla åldrar.


Skillingaryds Gymnastikförening önskar vara en del av din träning och välkomnar alla till vår verksamhet!

Intresseanmälan till hösten är öppen!
2021-05-26 20:40

Nu är intresseanmälan till höstens verksamhet för barn och ungdom öppen. Alla som haft en plats i en gympagrupp denna termin (samt hösten 2020) får erbjudande om en ny plats. Håll utkik efter anmälningslänk och instruktioner i mailen. 

Vi siktar på att kunna öppna upp mer eller mindre som vanligt efter sommaren om den goda utvecklingen rörande pandemin fortsätter. 

Välkommen med din anmälan senast den 12 juni!

Sommargympa
2021-05-13 11:58

Skillingaryds Gymnasikförening bjuder in både gamla och nya medlemmar till sommargympa!

 

Vi kickar igång med ett pop-up pass; Intervallträning tillsammans med Jerry redan ikväll! Torsdag 13/5 kl 16 på Grönelund. Ta med matta och vattenflaska. Coronaavstånd och säkerhet såklart. Vi ses! 

Digitala gympapass v.10-11
2021-03-08 08:22
 
Rådande läge
2021-02-18 11:29
Hej SGF medlem,

Trots regeringens lättade restriktioner av träning även för gymnasieungdomar, ser vi ingen förbättring av rådande läge i regionen och känner därför att det fortsatt är svårt att bedriva en säker verksamhet i hallen. Därför kommer vi inte att starta upp träningen i hallen vecka 8. 

Vi fortsätter att följa utvecklingen och så snart vi ser att smittspridningen minskar och situationen förändras i rätt riktning kommer vi att lyfta frågan igen.

Vi ser över möjligheten för alternativ träning men just nu kan vi bara erbjuda den digitala träning ni får info om via mejl. Förslag på annat och hjälp är mer än välkommet och bara att höra av sig!

Fortsätt följa vår blandade kompott av utmaningar på Facebook och Instagram! 
Så snart vi ser någon bättring eller har annan info hör vi av oss igen!

Håll i
Håll ut
Håll avstånd!
…och var rädda om er!

Mvh
Styrelsen
Skillingaryds GF
Årsmöte med SGF
2021-02-17 08:33
 
BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
 
Gruppträning
Barn och Ungdom
Löpargruppen