SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skillingaryds Gymnastikförening
Barn- och Ungdomsgymnastik

Vårterminen 2021


Pga. Covid-restriktioner enligt Folkhälsomyndigheten om max-antal i hallen är all barn- och ungdomsverksamhet för tillfället pausad. 


Vi hoppas kunna utöka verksamheten så smått framöver igen, men just nu gör vi vad vi kan inom de ramar som känns rimliga och säkra. Alla tidigare medlemmar som anmält sitt intresse att fortsätta har fått information om anmälan via mejl.


All gymnastik är i Skillingaryds sporthall.

 

Anmälningsrutiner för vår barn- och ungdomsverksamhet 

Betalning av terminsavgift sker i samband med registrering av anmälan, via kortbetalning. Anmälan är bindande och terminsavgift återbetalas endast enligt ångerrätt, inom 14 dagar efter genomförd bokning. Observera att en administrationsavgift mellan 19-39 kronor, beroende på beloppet, per betalning tillkommer. 

Så snart terminsavgiften är betald får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp. Den hittar du där du brukar ladda ner appar. 


Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Vid frågor kontakta info@skillingarydsgymnastik.se


Anmälan sker via ’Bli medlem’-knappen på startsidan.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 13/05 11:58 
Hem, 08/03 08:22 
Hem, 18/02 11:29 
Hem, 17/02 08:33 
Hem, 15/02 07:40 
 
Gruppträning
Barn och Ungdom
Löpargruppen